På ejendommen har vi 6 fælles vaskerier tilknyttet. Du skal have et vaskekort for at bestille tid og benytte vaskerierne.

 

Hvordan får jeg et vaskekort?

Kontakt administrator for at bestille et vaskekort.

 

Hvordan bestiller jeg tid?

Tidsbestilling sker på den enkelte maskine eller via dette link og betaling sker månedsvis sammen med opkrævning af fællesudgifter mm. fra administrator.

Tidsbestilling på den enkelte vaskemaskine foregår ved at vaskekortet indsættes i vaskemaskinens kortlæser. Herefter vælges “Reservation” på vaskemaskinens display. Her er der mulighed for at vælge mellem ledige tider 4 uger frem.

Der kan max reserveres 2 vasketure af 2 timer pr. vaskekort ad gangen.

Vasketuren holdes de første 30 min,, hvorefter turen fritstilles, hvis der ikke er startet en vask. Ligeledes holdes vasketuren i op til 15 min. efter endt vask.

Annullering af vasketur foretages ligeledes på maskinerne eller på internettet frem til 60 min. før turens start.

OBS: Tiderne for tørretumbleren forskydes med 1 time. Det betyder at du kan benytte tørretumbleren 1 time efter tidspunktet for din vasketid starter frem til 1 timer efter din vasketid er slut.

 

Hvornår kan jeg vaske?

Vaskerierne kan på eget ansvar benyttes mandag til lørdag fra kl. 07.00 til kl. 21.00 samt søn- og helligdage fra 09.00 til kl. 21.00.

 

Hvor kan jeg vaske?

Hvert vaskekort giver adgang til brug af 2 af de 6 vaskerier nærmest bopælen.

  • Opgang 41-55 har adgang til vaskeri i opgang 47 og 55.
  • Opgang 57-69 har adgang til vaskeri i opgang 63 og 69.
  • Opgang 71-85 har adgang til vaskeri i opgang 73 og 81.

 

Hvad koster det at vaske?

Pris for vaskekort: 250 kr
Pris for vask: 12 kr uden sæbe
Pris for tørretumbler: 7 kr

 

Du må IKKE farve dit tøj

Farvning af tøj må ikke finde sted i vaskemaskinerne. Skade som følge af brug af vaskeriet vil blive krævet refunderet af brugeren.

 

Efter vask

Efterlad vaskeriet som du selv ønsker at modtage det igen. Filtre skal renses efter afsluttet brug. Kost, fejebakke og affaldspose findes i hvert vaskeri.

Tørring af tøj kan ske i de tilhørende tørrerum. De opstillede affugtere skal tømmes for vand efter tørring af tøjet. Døre til tørrerum skal holdes lukkede for bedst mulig tørring af tøjet.

 

– God fornøjelse!